Samarbejdspartnere

 

BC Maskiner har følgende samarbejdspartnere, som vi trækker på efter behov.

         

Underleverandør - Plade og Spåntagning

Some description

 

ECM Industries A/S

ECM er en højteknologisk virksomhed indenfor metalbearbejdning, der arbejder med opgaver inden for pladebearbejdning, spåntagende bearbejdning, wireteknik, svejsning og anden sammenføjning, overfladebehandling og som totalleverandør inden for metalbearbejdning.

 

Some description

 

Hedensted Maskinfabrik

Hedensted Maskinfabrik A/S er en moderne industrivirksomhed med brede kompetencer inden for pladebearbejdning - herunder revolverstansning, laserskæring og spåntagning.

 

Some description

 

ES. Stålindustri

ES Stålindustri er en top moderne industri virksomhed, med stor kompetence og kapacitet samt over 35 års erfaring fra branchen.

 

 

Some description

 

 

Dani-Tech & Dani-Tech Support

Dani-Tech er en fleksibel producent af pumpestationer, transmissioner, el-styringer og komponenter i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 

 

 

 

 

Some description

 

Røchling Meta Plast

Röchling Meta-Plast A/S bearbejder plast og metal til det skandinaviske marked. Røchling har produktion i Danmark og i Letland og er en del af den globale koncern Röchling Group.

 

Underleverandør - Overfladebehandling

Some description

HAI Horsens

A/S HAI HORSENS er en moderne B-t-B-virksomhed med et bredt spekter inden for overfladebehandling af aluminium (aluksering/anodisering) til bl.a. offshore-, medicinalindustrien, forsvaret, bygge- og transportsektoren. 

 

Some description

 

Herning Varmeforzinkning

HV har opbygget stor erfaring i overfladebehandling af alle materialetyper indenfor jern og metal. HV blev i 1996 miljøcertificeret efter DS/EN ISO 14001, og forbedrer løbende vore målsætninger inden for dette område.

Some description

 

 

Sydjysk Galvanisering

Sydjydsk El-Galvanisering har erfaring indenfor el-galvanisering. Virksomhedens produktionsanlæg er fuldt automatiseret og kan derfor udføre en ensartet og præcis produktion. Virksomheden  er kvalitetscertificeret iht. ISO 9001 og miljøstyring iht. ISO 14001.

 

Some description

 

Bodycote

Bodycote Varmebehandling A/S leverer et bredt udbud af processer indenfor varmebehandling og metallurgiske serviceydelser. Med mere end 50 års erfaring indenfor varmebehandling og en højtspecialiseret viden er virksomheden en kompetent samarbejdspartner.